Kecskemét - Nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatás

Nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatás a társadalom közös szükségleteinek kielégítését nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyen nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül megvalósító szolgáltatási tevékenység, tekintet nélkül a szolgáltató jellegére.

Kulcsszavak: Nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatás

Azon egyéni vállalkozók, valamint gazdasági társaságok, akik nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatást kívánnak végezni.

A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról szóló 173/2003. (X. 28.) Korm. rendelet hatálya kiterjed

 

 

 

A rendelet hatálya nem terjed ki

 

A szolgáltató nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatást a nyilvántartásba vételi kérelem benyújtásának napjától nyújthat. Ha a nyilvántartásba vételi kérelmet véglegessé vált döntéssel elutasítják, a szolgáltatást meg kell szüntetni.

A szolgáltató a nyilvántartásba vétel iránti kérelemben feltünteti, illetve a kérelemhez csatolja

a szolgáltatás megkezdésének időpontját.

Nincs fizetési kötelezettség.

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Hatósági Iroda Igazgatási Osztály Általános Igazgatási CsoportKecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Hatósági Iroda Igazgatási Osztály Általános Igazgatási Csoport

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

A nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshely-szolgáltatásról szóló 173/2003. (X. 28.) Korm. rendelet:

 

 

Kecskemét Település