a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet alapján szükséges bejelentés köteles ipari tevékenység folytatása.

">

Nagykanizsa - Ipari tevékenység folytatásának bejelentése

Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet alapján szükséges bejelentés köteles ipari tevékenység folytatása.

Kulcsszavak: ipari tevékenység folytatás bejelentés

Ipari tevékenységet folytatni kívánó kérelmező (egyéni vállalkozó, jogi személy).

A kérelem benyújtható Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IPAR-010-2017

Űrlap megnevezése: Ipari tevékenység folytatásának bejelentése

A telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet 11.§ (3) bekezdése alapján:

„a) telepengedély-köteles tevékenységet folytat telepengedély nélkül vagy bejelentés-köteles tevékenységet folytat bejelentés nélkül, vagy

b) a tevékenység gyakorlását felfüggesztő, korlátozó, illetve a telep ideiglenes bezárását elrendelő határozatban meghatározott időtartam alatt sem tesz eleget a határozatban foglaltaknak,

a jegyző az ipari tevékenység folytatását megtiltja, illetve a telepengedélyt visszavonja, és a tevékenységet, illetve a telepet törli a nyilvántartásból.

Bejelentésköteles ipari tevékenység esetén 8 nap.

Ipari tevékenység folytatásának bejelentése formanyomtatvány. Továbbá csatolandó új bejelentés esetében:

Az elektronikusan benyújtható űrlap az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra.

A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Ipari tevékenység folytatásának bejelentése), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Ipar-kereskedelem" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál a "telepengedély" lehetőséget!

A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Az eljárás illetékmentes.

Hatáskör és illetékesség: a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet 3.§ (1) bekezdése alapján Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén Nagykanizsa Megyei Jogú Város Jegyzője

Figyelmeztetés/hibaüzenet esetén csak az abban foglaltak hiánytalan teljesítése esetén kezdhető meg az ipari tevékenység.

Nagykanizsa Település