Cegléd - Kérelem jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlan-nyilvántartásból való törléséhez

Cegléd Város Önkormányzata javára bejegyzett, jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlannyilvántartásból való törléséhez szükséges hozzájárulás kérelem alapján történő megadása.

Kulcsszavak: Kérelem jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlan-nyilvántartásból való törléséhez, Cegléd

Az érintett ingatlan tulajdonosai, valamint Cegléd Város Önkormányzata képviseletére jogosult.

A kérelem papír alapon benyújtható Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági és Igazgatási Iroda Hatósági Csoportjánál annak nyitvatartási rendje szerint, valamint elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IGAZ-JELZ-2018

Űrlap megnevezése: Kérelem jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlan-nyilvántartásból való törléséhez

Az űrlap bejelentkezés nélkül is online kitölthető és nyomtatás után benyújtható papír alapon természetes személy ügyfelek részéről.

Kérelem jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlannyilvántartásból való törléséhez formanyomtatvány az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra.

A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Kérelem jelzálogjog, elidegenítési és terhelési tilalom ingatlan-nyilvántartásból való törléséhez), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Általános vagy egyéb igazgatási ügyek" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál a "kérelem" lehetőséget.

A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Az eljárás illetékmentes.

Az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény szerint meghatározva.

Cegléd Település