Mérőállás bejelentése | E.ON lakossági ügyfelek részére (eon.hu)

">

EON - Mérőállás diktálás

Ha jelenleg diktálós elszámolás módban van a szerződése, vagy ha havonta bediktált valós mennyiség alapján szeretné számláit kapni, akkor van lehetősége az online csatornán keresztül mérőállást diktálni.

A diktálásról bővebb leírást itt talál: Mérőállás bejelentése | E.ON lakossági ügyfelek részére (eon.hu)

Kulcsszavak: EON, közüzem, áram, gáz, villamos-energia, mérőállás, diktálás, számla

E.ON Áramszolgáltató Kft-vel, az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt-vel, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt-vel szerződésben álló ügyfelek.

Egyszerű regisztráció után, melyhez egy e-mail címre és a felhasználói azonosítóra van csak szüksége, lehetősége van a felületen elektronikus számlára váltani, mérőállás rögzíteni, megtekintheti aktuális egyenlegét, számláit kifizetheti bankkártyával, számlamásolatot igényelhet, módosíthatja havi részszámláit, értesítést kérhet tervezett üzemszünetekről, módosíthatja személyes adatait. 

Esetleges panasza további orvoslása céljából, amennyiben a kapott válaszokkal, intézkedésekkel nem ért egyet, az alábbi szervekhez fordulhat bejelentéssel:

Lakossági (elszámolási, számlázási, ki- és visszakapcsolási, illetve méréssel kapcsolatos ügyekben):

Egyéb ügyekben (hálózattal kapcsolatos csatlakozási, hozzáférési, rendelkezésre állási panaszok):

Az alábbi linken megtekintheti a villamosenergia illetve földgáz szolgáltatással kapcsolatos törvényeket és szabályozásokat.

EON