a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet alapján szükséges bejelentés köteles ipari tevékenység folytatásának megszüntetése.

">

Kőröstetétlen - Ipari tevékenység megszűnésének bejelentése

Kőröstetétlen község közigazgatási területén a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet alapján szükséges bejelentés köteles ipari tevékenység folytatásának megszüntetése.

Kulcsszavak: Ipari tevékenység megszűnésének bejelentése, Kőröstetétlen

Ipari tevékenységet folytatni kívánó kérelmező (egyéni vállalkozó, cég, szervezet, civil szervezet).

A kérelem benyújtható Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági és Igazgatási Iroda Hatósági Csoportjánál, elektronikus formában elektronikus űrlap benyújtásával az E-önkormányzat Portálon keresztül.

Űrlap száma: ASP-IPAR-011-2017

Űrlap megnevezése: Ipari tevékenység megszűnésének bejelentése

Bejelentésköteles ipari tevékenység esetén a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet 10.§ (4) bekezdése alapján meghatározva.

Ipari tevékenység megszűnésének bejelentése című formanyomtatvány.

Az elektronikusan benyújtható űrlap az E-Önkormányzati Portálon került publikálásra.

A portálra való belépés és az "Ügyindítás" gombra kattintás után az űrlapkeresőbe írja be az űrlap nevét (Ipari tevékenység megszűnésének bejelentése), vagy az "Ágazat"-nál válassza ki az "Ipar-kereskedelem" lehetőséget, valamint az "Ügytípus"-nál a "telepengedély" lehetőséget!

A talált űrlapok listájából a megfelelő űrlap "Online kitöltés" gombjára kattintva töltődik be a kívánt űrlap.

Az eljárás illetékmentes.

Hatáskör és illetékesség: a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 57/2013. (II.27.) Kormány rendelet 3.§ (1) bekezdése alapján Kőröstetétlen község közigazgatási területén a település Jegyzője.

Kőröstetétlen Település