FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió - Részhőmennyiségek módosítása

Ezen a felületen módosíthatja a Társaságunk által egyenletes díjfizetési mód esetén számlázott fűtési és/vagy melegvíz részhőmennyiségeket.

Kulcsszavak: részszámla, részmennyiség, egyenletes díjfizetés, BKM, FŐTÁV, Távhőszolgáltatási Divízió, Távhő

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. távhőszámlán szereplő díjfizetője.

Adja meg az új havi fűtési és/vagy melegvíz részhőmennyiséget (GJ). Amennyiben több távhővel ellátott ingatlannal is rendelkezik, először kérjük, válassza ki a módosítani kívánt felhasználási/hővételezési helyet (ingatlant), majd adja meg az új havi fűtési és/vagy melegvíz részhőmennyiséget (GJ).

A módosított részhőmennyiséget a FŐTÁV Nonprofit Zrt. a változtatás kezdeményezését követő hónap első napjától kezdődően számlázza.

FŐTÁV Nonprofit Zrt. - Ügyfélszolgálati főosztály

Az ügyfelek a távhőszolgáltatással kapcsolatos panaszukkal, észrevételeikkel a távhőszolgáltatóhoz, annak vezetőjéhez, a távhőszolgáltató tulajdonosához vagy a fogyasztói érdekképviseleti szervekhez fordulhatnak, amelyek elérhetőségei a következő linken találhatóak.

A részszámlázás alapjául szolgáló részmennyiség május 1. és április 30. között 2 alkalommal módosítható. 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy részfogyasztás-csökkentés esetén a túl alacsonyan meghatározott részhőmennyiségek miatt előfordulhat, hogy az éves elszámoló számla a vártnál lényegesen magasabb összegű lesz.

A honlapunkon megtekintheti üzletszabályzatunkat és a távhőszolgáltatással kapcsolatos jogszabályokat.

BKM Nonprofit Zrt.